Sider

2.9.15

3 UGER I USA

Hej alle. Jeg vil starte dette indlæg med et stort UNDSKYLD! Jeg har nu været ved min værtsfamilie i 3 hele uger og jeg har ikke engang bare lavet et kort blogpost, hvor jeg skriver, at jeg har det okay (for det har jeg!!). Jeg havde hele tiden tænkt at det var noget pjat når andre sagde, at man ikke ville have tid til at opdatere så ofte - men det passer virkelig. Jeg oplever så, så, så, så, så meget hver eneste dag herovre. Jeg har en facebookside som jeg har fået opdateret meget mere end denne blog, men selvom den bliver opdateret 1-2 gange om ugen føler jeg stadig kun, at jeg får skrevet 1/10 af hvad jeg egentlig vil fortælle om.
Dette indlæg bliver højst sandsynligt meget, meget langt. Sorry. 

Da jeg for cirka 3 uger siden landede i lufthavnen i Minneapolis om aftenen, blev jeg først modtaget af min counsellor, Melanie. Min skønne, skønne værtsfamilie kom kort tid efter og jeg blev taget imod med krammere og glade ansigter!! Jeg var enormt træt og udmattet, men det glemte jeg egentlig lige så snart jeg kom ud af lufthavnen. Min værtsfamilie (+ min værtssøsters veninde) havde masser af spørgsmål til mig og jeg havde også mange til dem. Ud over det skulle jeg lige vænne mig til, at min værtsfamilies bil er på størrelse med et lille hus nærmest - og det samme er alle andre biler herovre..
Jeg faldt hurtigt i søvn da vi kom hjem og jeg lige havde fået en tur rundt i huset.

Dagen efter var der endnu flere kæmpe ting (alt er 100x større end i Danmark) - nemlig Mall of America. Det er et sindssygt stort shoppingcenter som kun ligger cirka 30-40 minutter fra hvor vi bor. Efter vi havde shoppet lidt kørte vi ind til Minneapolis for at spise aftensmad sammen med omkring 14 af min værtssøsters veninder. Jeg var SÅ træt, både efter min lange rejse men også udmattet af at snakke engelsk hele tiden. Jeg er god til engelsk, men det er hårdt at vænne sig til at ALLE samtaler foregår på et sprog, der ikke er ens modersmål. Det er jeg dog blevet vant til nu.

Jeg har ikke tænkt mig at skrive om hver eneste dag herovre, så resten af dette indlæg bliver bare en "lille" opremsning af hvad jeg har oplevet indtil videre. Billeder kommer i et andet indlæg - jeg kan ikke få det til at virke lige nu.

Jeg har mødt en masse af min værtssøsters veninder og sejlet rundt på søerne i området med dem. Jeg har fået min værtsfamilie til næsten at brække sig ved at give dem salmiaklakrids. Jeg har gået i vores Maple Plain (byen jeg bor i) Days Parade og kastet slik ud til børn og voksne på vejen. Jeg er begyndt at spille tennis. Jeg har været sammen med min danske veninde, Nanna, som bor 20 minutter fra mig. Jeg har kørt til Minneapolis midt om natten med Lauren og hendes veninder for at købe cookies. Jeg har passet børn med Lauren og vandt over dem i bowling. Jeg har kørt rundt i Orono med min værtsfar og kigget på nogle store horse farms (KÆMPE huse!!). Jeg har set Ben spille amerikansk fodbold flere gange uden at forstå noget af spillet. Jeg har set Ben komme ridende på en hest for at spørge en pige til homecoming. Jeg har været på roadtrip i Iowa, Nebraska, Kansas og Missouri for at kigge på colleges til Lauren. Jeg har mødt rigtig, rigtig mange skønne mennesker, der alle var interesserede i Danmark og mig. Jeg har været med min værtsfamilie + deres venner i vores lake home, hvor vi sejlede rundt på søen i det gode vejr. Jeg har været på homecoming dress shopping med 3 fra min årgang. Jeg har været til Minnesota State Fair med min værtsfamilie, hvor vi hyggede os rigtig meget.

Jeg elsker alt her og jeg har det fantastisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar