22.8.14

DE VALGTE MIG

Hej med jer!
Det er ved at være en måneds tid siden jeg sidst skrev på bloggen. Der er ikke sket så meget andet end at jeg har været til samtaler ved Rotary klubberne i Silkeborg og så har jeg skrevet frem og tilbage med nogle af de andre organisationer.
Den første samtale med Rotary var jeg selvfølgelig rigtig nervøs for. Jeg havde ingen idé om, hvordan det ville være, men jeg blev positivt overrasket. Det var ikke så formelt som jeg havde regnet med, og de tre der "interviewede" mig var simpelthen så rare og venlige. Jeg følte mig tryg, og lige med det samme blev jeg overbevist om, at Rotary var dem jeg bare VILLE af sted med.
Jeg fik så en opringning dagen efter, og jeg fik at vide, at de desværre ikke havde valgt mig. Jeg blev ked af det og havde egentlig nedtur resten af dagen, men jeg måtte hurtigt på benene igen, for jeg skulle til en samtale ved de to sidste Rotary klubber i mit distrikt allerede to dage efter den anden samtale.
Denne samtale var lige så god som den første - den tog ikke så lang tid, men det gjorde ikke noget. Jeg tog hjem med en god fornemmelse i maven og med hovedet holdt højt, men allerede næste dag skrev Rotary Silkeborg en mail til mig om, at de heller ikke havde valgt mig, men at Rotary Connect Silkeborg ville kontakte mig snart. Det gjorde de så også!
Jeg kom hjem fra skole og besluttede mig for at slappe af, så jeg lod min telefon ligge i min taske og satte den på lydløs. To timer efter opdagede jeg at han havde haft ringet, og jeg skyndte mig selvfølgelig at ringe tilbage, men han tog den ikke. Lidt efter ringede han så til mig, med den fantastiske nyhed og ordene "Vi skal have dig ud at rejse!". Jeg blev så lykkelig og det samme blev mine forældre, og et par tårer af glæde trillede vist også ;-)
Alt i alt, jeg skal rejse med Rotary, som var mit største ønske, så jeg er virkelig ubeskriveligt glad for det, og jeg glæder mig så meget til når jeg skal begynde at lave min endelige ansøgning, sende den af sted og få at vide hvor jeg skal hen, hvem jeg skal bo ved, hvornår jeg skal af sted osv.
Jeg undskylder for at dette indlæg blev langt og uden så mange billeder, men sådan er det altså desværre lige nu, når der ikke sker så meget endnu :)
-Enya

Ingen kommentarer:

Send en kommentar