Sider

7.6.15

Værtsfamilie & placering

Som nogen måske har set på min tidslinje, er det endelig sket - jeg har fået min første værtsfamilie! (Ved Rotary bor man ved op til 3-4 familier i løbet af året)
Familien består af John og Kim, som er mine værtsforældre, og børnene Lauren og Ben. Lauren er 17, og Ben er 15, så jeg kommer til at være lige midt imellem (jeg bliver 16 i sommerferien inden).
Jeg har skrevet lidt med John, og jeg er blevet venner med Lauren på facebook, men jeg har endnu ikke modtaget billeder fra dem. Når jeg modtager nogle billeder, vil jeg også godt lige spørge om lov inden jeg deler dem her på bloggen.
De virker allerede helt vildt søde, og jeg glæder mig SÅ meget til at lære dem bedre at kende! Jeg har ventet på at få min familie i så lang tid, og det var slet ikke til at holde ud, at jeg ikke vidste, hvornår det skulle ske.
Jeg ved, at weekenden efter d. 13. august skal jeg i deres lake home med familien. Det lyder rimelig blæret, hahaha!

Allerede i starten af april havde jeg fået en mail fra John, min counsellor i USA. Han skrev, at jeg skulle bo i byen Orono. Det er en by med mange søer, og ud fra hvad jeg har set på Google Maps, ser husene meget store (og dyre) ud! Det bliver spændende.
Jeg rejser i en gruppe d. 11. august klokken 8:10 fra Kastrup Lufthavn, mellemlander i Stockholm, og ender i Chicago's lufthavn. Der lander jeg 12:20 lokal tid, og så regner jeg med, at jeg skal med endnu et fly mod Minneapolis. Jeg har fået at vide, at der er 4 andre danskere, der skal til samme distrikt, så jeg regner med at jeg skal følges med dem!

Orono er en lille by med cirka 7500 indbyggere. Byen ligger cirka 30 minutters kørsel fra Minneapolis. Jeg kender endnu ikke min værtsfamilies adresse, men den er jo som sagt lige omkring dette område:


Jeg skal gå på Orono High School. Det er en skole med omkring de 850 elever. Jeg har allerede skrevet med min Youth Exchange Counsellor fra min Rotary Club i Orono, og vi har sammen skrevet lidt om hvilke fag jeg kunne tænke mig at have, og hvilken slags sport jeg vil gå til.


Alt i alt er jeg ubeskriveligt glad for min første værtsfamilie allerede. Om 4 dage er der desuden præcis 2 måneder til jeg rejser. Det er helt surrealistisk.

1 kommentar:

  1. Professionally restored and in good working order, it is estimated at $15,000-$20,000. Call me Darth Vader however I love small betting the don't towards a desk filled with house shooters. I give the Golden Nugget and Four Queens excessive marks end result of} 우리카지노 their close proximity to the cocktail waitress station.

    SvarSlet